Betaling med Visa/Dankort  Betaling med Visa  Betaling med Visa Electron  Betaling med MasterCard  

    PC    PS5    Android    iPad    Xbox Series X    PC Hardware    Xbox 360    PS3    Xbox    NDS    PSP    GBA    Wii
Stregkode: 3307219933387
Vare Nr.: 11837
Titel: Assassin's Creed: Brotherhood
Varegruppe: PC
Genre: Action Adventure
Sprog: Engelsk Fransk
Lager: 1
Fjernlager: 0
Tilstand: Ny
Udgiver: Ubi Soft
 Pris: 86,00 DKK
 
Køb produktet


Lev livet som Ezio, en legendarisk morder, i hans evige kamp mod den magtfulde tempelridderorden. Han tager til Italiens største by, Rom, der er centrum for magt, grådighed og korruption, for at slå til i fjendens hjerte.

Det kræver ikke kun styrke men også lederskab at besejre de korrupte tyranner, der har forskanset sig dér, da Ezio kommanderer et helt broderskab, der kæmper ved hans side. Morderne kan kun besejre deres dødsfjender ved at arbejde sammen.

Og for første time introduceres der en helt nyt multiplayer-funktion, hvor du kan vælge mellem mange fantastiske personer, der har hver deres signaturvåben og drabsteknikker, og du kan afprøve dine evner mod andre spillere i hele verden.

Det er tid til at slutte sig til broderskabet.

Game funktioner

  • UDNYT MULIGHEDERNE - Som Ezio, en legendarisk morder, kan du som enkeltspiller opleve mere end 15 timers spil, der foregår i den levende, labyrintiske by Rom.
  • VÆR LEDER AF ET LEGENDARISK BRODERSKAB - Rekrutter og optræn lovende unge mordere. Udsend dem i hele byen efter din plan, eller tilkald dem for at hjælpe dig med dine missioner.
  • OPLEV EN RIG HISTORISK BAGGRUND - Samarbejd med virkelige historiske personer som Leonardo da Vinci, Niccolo Machiavelli og Caterina Sforza.
  • VIND EN BYS HJERTE - Brug dine hårdt tjente penge til at genoplive den smuldrende hovedstad. Saml byens indbyggere for at kæmpe for din sag, og få adgang til ekstra grupper og missioner.
  • BRUG HEMMELIGE VÅBEN - Udryd dine fjender lynhurtigt ved at bruge værktøj som giftpile, faldskærme, dobbelte skjulte knive, skjulte pistoler og en avanceret flyvemaskine, som du har til rådighed.
  • FANTASTISK MULTIPLAYER-SPIL - Vælg mellem mange autentiske persongallerier, der hver især har deres egne signaturvåben og måder at dræbe. Med rigt detaljerede kort og et stort udvalg af enestående multiplayer-funktioner, vil du aldrig kæmpe samme kamp to gange.